Proef de bijzondere smaak van het varken!


Evenementgegevens


Proef de bijzondere smaak van het varken!


Proef de bijzondere smaak van het varken op zaterdag 18 november. Wij eren dan onze twee bijzondere varkens. En dat willen we graag doen we met jou!

De afgelopen 18 maanden hebben we twee bijzondere varkens op laten groeien in alle vrijheid. Weinig varkens krijgen tegenwoordig een buitenleven als deze. De laatste periode hebben ze heerlijk gesnoept van alle lekkere eikeltjes, beukennootjes en kastanjes die de Achterhoek rijk is. Niet alleen voor het varken is dit geweldig, ook voor ons; het vlees smaakt superieur!

Het diner

Tijdens het diner op 18 november leren we in vier gangen de bijzondere smaak van minder bekende delen van het varken kennen. Bovendien leert kok Gijs ons geheime kneepjes van het vak, zodat je ook thuis iets bijzonders op tafel kunt zetten met ons varkensvlees.

We verwelkomen je vanaf 17.30 uur bij Erve Vennekotte met een amuse en drankje. De kosten voor het 4-gangendiner (incl. amuse & drankje) zijn €40 p.p..

Menu

Rillette van varkens met ingelegde biet, augurk & eekhoorntjesbrood

(procureur en reuzel)

Soep van rode linzen met een truffelroom

(schenkel)

Langzaam gegaard buikspek en tompouche van varkensschouder met hete bliksem en stoofpeer

(schouder en buikspek)


Chocolade op3 verschillende manieren; pikante brownie, mousse en chocoladelolly

(dit ga je niet geloven!?)

Inschrijven kan heel simpel:

Stuur het aantal personen met je rekeningnummer en mobiele telefoonnummer naar demobieleboer@hotmail.com, dan ontvang je van ons een ‘tikkie’ via Whatsapp om te betalen. Zodra je betaald hebt, is je inschrijving definitief. We hebben 40 plaatsten beschikbaar, wie het eerst komt…